INDUSTRIPRISEN 2022
NCE Manufacturing og TotAl-gruppen inviterer til festaften, underholdning og prisutdeling i Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss.

Her retter vi fokus mot industrien, mot innovasjon og utvikling. Og vi skal hedre bedrifter og ansatte som står bak og bidrar til denne skaperkraften!

Arrangementet er åpent for alle industribedriftene i Innlandet, og vi konkurrerer innenfor sju ulike kategorier.

Velkommen til fest i industriens navn!


Tid: 27. oktober 2022 - kl. 18-21
Sted: Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss. 
 
Om Industriprisen

Industribedriftene i Innlandet står for global teknologiutvikling og omstilling. Bak står dyktige kvinner og menn på alle nivåer i bedriftene! Industrien er nøkkelen til flere av utfordringene verden nå står overfor. Industriell innovasjon, nyskaping og utvikling har kanskje aldri vært viktigere. Ei heller en slik pris.

Industriprisen 2022 skal løfte entusiasmen og stoltheten hos alle som bidrar til utvikling og vekst i sine bedrifter. Og et er opp til DEG og DIN bedrift å nominere de som fortjener heder og berømmelse innenfor de ulike kategoriene. Prisene skal gå til dyktige kvinner og menn som jobber i industribedriftene i Innlandet. 

 

KATEGORIENE TIL INDUSTRIPRISEN 2022:

Nominasjoner kan meldes inn HER innen 9. september.
Klikk på lenkene over for å lese mer om kriteriene og søkeprosessen.
I kategorien Hedersprisen er det ingen nominering. Her er det nedsatt en egen komité som jobber med å finne gode kandidater.

 

PÅMELDING SOM DELTAKER TIL ARRANGEMENTET KAN GJØRES HER.

 

 

OM PRISUTDELINGEN PROGRAM